KAPR VE VINNÉM TĚSTÍČKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 


Na Štědrovečerní stůl !!

INGREDIENCE: 600 g filátek z kapra, 100 g hladké mouky, 150 ml sektu (polosuchého), 50 g strouhaného parmezánu, kůra z jedné limetky, sůl, pepř, citron na zakápnutí ryby, olivový olej na pokapání ryby, olej na smažení.

POSTUP PŘÍPRAVY: Porce z kapřích filetů s kůží dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a lehce zakápneme olejem a v ledničce necháme alespoň hodinu odpočinout. Vypracujeme si těstíčko vyšleháním mouky, sektu, strouhaného parmezánu, limetkové kůry, soli a pepře. Jednotlivé porce kapra nejprve obalíme v hladké mouce, aby se těstíčko na filátka lépe chytalo, potom v těstíčku a ihned vkládáme do dostatečného množství rozpáleného oleje a smažíme dozlatova. Bramborový salát je samozřejmostí.



KAPR VE VINNÉM TĚSTÍČKU KAPR VE VINNÉM TĚSTÍČKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz